Brussel Ibiza

Luxueuze privévluchten
Champagne aan boord
Europese topbestemmingen

Van Brussel naar Ibiza in een luxejet

Bij ASL Fly Executive boekt u vluchten van Brussel naar Ibiza en onvergetelijke ervaringen. Vanaf het moment dat u de luchthaven betreedt krijgt u een vipbehandeling en begint uw vakantie. Een vlucht boeken naar Ibiza kan bij ons van eind juni tot en met half augustus.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Een vlucht boeken van Brussel naar het adembenemende Ibiza

Wij helpen u vanuit Brussel graag te vluchten naar Ibiza, parel van de Balearen. Dit majestueuze eiland kan natuurlijk tellen als Europese topbestemming. Hier kan iedereen zijn of haar hartje ophalen. In het rustige binnenland en zuiden waar u heerlijk tot rust komt in prachtige Moorse villa’s. Of waar u net op avontuur gaat langs de vele wandel- en fietsroutes. Aan de kusten waar u in de vele discotheken en cafés al uw energie kwijtraakt. Op dit eiland is het allemaal mogelijk. Uw vlucht boeken van Brussel naar Ibiza, en dit in alle luxe, wordt mogelijk gemaakt door ASL Fly Executive.

all in vlucht

Bij ons geniet u van veel voordelen

Een vlucht van Brussel naar Ibiza bij ons boeken, betekent onvergetelijke herinneringen maken vanaf de eerste seconde:

  • Op de luchthaven van Zaventem maakt u gebruik van de exclusieve Protocol Terminal, die normaal gezien enkel gebruikt wordt door presidenten, regeringsleiders en andere topdiplomaten. In de lounge geniet u van een lekker drankje voor uw vertrek.
  • Eenmaal aan boord geniet u van rust en ruimte: er is plaats voor slechts 30 passagiers, waarbij u de keuze heeft tussen enkele of dubbele zitjes. Zo zit u gegarandeerd ofwel alleen, ofwel naast een reisgezel. Hoe dan ook is elke stoel voorzien van bijna een meter beenruimte. Zo beleeft u onze vluchten van Brussel naar Ibiza en terug in alle luxe.
  • All-inclusive vluchten van ASL Fly Executive van Brussel naar Ibiza geven u toegang tot een exclusieve Persoonlijke Drankservice aan boord (aangepast aan uw vlucht).
  • Onze vliegtuigen zijn ook voor rolstoelgebruikers gemakkelijk te betreden.
  • Prijs van een ticket is inclusief bagage.
  • Al onze vluchten, ook die van Brussel naar Ibiza, zijn daarnaast volledig klimaatneutraal dankzij onze steun aan Project Cookstoves in Oeganda.

Meer informatie over onze vluchten naar Ibiza vanuit Brussel vindt u elders op onze website.

Onze filosofie

ASL Fly Executive is de exclusieve nieuwe vliegformule van de ASL Group. De laatste vijftien jaar werd er door grote luchtvaarmaatschappijen namelijk steeds meer ingezet op low cost, zeker ook wat betreft vluchten van Brussel naar populaire vakantiebestemmingen als Ibiza. ASL Fly Executive breekt bewust met deze trend door in te zetten op ruimte en luxe. Een vlucht boeken van Brussel naar Ibiza  door onze luxe vliegtickets aan te schaffen, betekent bij ons ook optimaal genieten van de reis naar uw vakantiebestemming, weg van de stress die reizen met het vliegtuig maar al te vaak met zich meebrengt.

Stap binnenkort aan boord van onze luxejet

Ga vandaag nog uw vlucht naar Ibiza boeken, staan binnenkort aan boord van onze luxejet en vertrek uit Brussel terwijl u zich de koning te rijk voelt. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over onze vluchten van Brussel naar Ibiza, helpen wij u uiteraard graag verder. Bel ons in dat geval op het nummer +32 11 29 50 05 of e-mail ons op info@flyexecutive.be.