ASL Fly Executive

Art Basel

Schema

06u45 – Opening van de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven.

07u30 – Uiterlijk moment van aanmelding aan de terminal.

07u40 – Start boarding.

08u00 – Vertrek vlucht JNL0001 naar Basel.

09u05 – Aankomst in Basel.

06u45 – Opening van de Business Terminal in Antwerpen.

07u30 – Uiterlijk moment van aanmelding aan de terminal.

07u40 – Start boarding.

08u00 – Vertrek vlucht JNL0001 naar Basel.

09u05 – Aankomst in Basel.

17u45 – Opening check-in – hal 4 op niveau 3, balie 80

18u30 – Uiterlijk moment van aanmelding.

18u40 – Start boarding.

19u00 – Vertrek vlucht JNL0002 naar Antwerpen.

20u05 – Aankomst in Antwerpen. U wacht in de General Aviation Terminal op de bagage.

17u45 – Opening check-in – hal 4 op niveau 3, balie 80

18u30 – Uiterlijk moment van aanmelding.

18u40 – Start boarding.

19u00 – Vertrek vlucht JNL0002 naar Antwerpen luchthaven.

20u05 – Aankomst in Antwerpen. U wacht in de General Aviation Terminal op de bagage.

Praktische informatie

De vluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Indien u met eigen wagen komt dan zet u best de medereizigers en bagage aan de terminal af vooraleer te parkeren.  Een vertegenwoordiger van ASL Fly Executive neemt de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers. De terminal opent 90 minuten voor vertrek. Wij vragen om uiterlijk 40 minuten voor vertrek van de vlucht aanwezig te zijn. In afwachting dat het tijd is om te boarden geniet u in de lounge van een drankje. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Om aan de General Aviation Terminal te raken, moet u de hoofdterminal passeren. Na 200 meter vindt u de terminal voor de privévluchten aan uw linkerzijde. Gebruik de gps-coördinaten van de E-Lounge om de google maps locatie te gebruiken.

U kan gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de general aviation terminal vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje.

Kostprijs per dag: 14 euro.

In Basel is er maar 1 terminal. Aanmelden doe je in hall 4 op niveau 3 – vertrekken. De check-in balie zal 80 of een van de ernaast gelegen balies zijn. De handling maatschappij in Basel is Swissport maar voor alle vragen, neem je altijd contact op met ASL op nummer +3211946519.

Iedere passagier heeft recht op 1 check-in koffer van maximum 20 kg + 1 persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. In bijlage vindt u een lijst met ‘dangerous goods’ die niet of enkel mits voorafgaande toestemming vervoerd mogen worden.

Belangrijk: lithium batterijen en powerbanks moeten verplicht in de handbagage worden vervoerd. Indien deze items in de check-in bagage worden gedetecteerd worden deze verwijderd met risico dat u ze kwijt bent.

Bij vertrek moet iedere passagier een geldige identiteitskaart of paspoort kunnen voorleggen dat geldig is voor de periode van de reis. Niet-EU burgers moeten bij hun ambassade checken welke documenten nodig zijn voor de reis. Kinderen moeten in het bezit zijn van een geldig kids-ID. Een verblijfskaart is GEEN geldig document om te reizen.

Om te garanderen dat iedereen samen zit, zorgt Fly Executive op voorhand voor uw plaatsreservatie. Omdat alle plaatsen identiek zijn, is er kwalitatief geen enkel onderscheid tussen de zetels. U kan op het ticket zien welke stoel werd toegekend. De tickets worden u via email toegestuurd.

De vliegtuigtickets worden 1 week voor de vlucht via email toegestuurd. Gelieve ons te contacteren indien er een fout in de naam zou zijn. Online check-in voor de vlucht is niet nodig.

Sinds 22 januari 2022 geldt voor reizen naar Zwitserland het 3G-principe. Personen die gevaccineerd of genezen zijn moeten geen test voorleggen. Wie niet gevaccineerd of genezen is (ouder dan 16 jaar) moet een negatieve PCR-test van minder dan 72 uur oud of een negatieve antigeensneltest van minder dan 24 uur oud voorleggen.

Enkel personen die Zwitsterland per vliegtuig of via reisbus binnenkomen moeten het Zwitserse Passenger Locator Form (zie bijlage) invullen.

Iedere reiziger moet voor terugkeer verplicht het Belgische PLF-formulier online invullen. In bijlage de correcte link.

Voorwaarden
  • Naamswijziging: kosteloos.
  • Annulering: tickets zijn niet terugbetaalbaar ingeval van annulering*.

*Indien vluchten worden geannuleerd omwille van een in- of uitreisverbod opgelegd door de Zwitserse en/of Belgische autoriteiten dan heeft u recht op een volledige terugbetaling van alle niet gebruikte tickets. 

Wij adviseren om samen met uw boeking ook een annuleringspolis af te sluiten. In dat geval kan u de kosten van een annulatie recupereren via de verzekeringsmaatschappij. Zo betaalt Touring de annuleringskosten terug in geval van een positive Covid-19 test waardoor u niet kan vertrekken. Hieronder vindt u alle polissen die wij kunnen aanbieden. De algemene voorwaarden worden op vraag aan u bezorgd.

Belangrijk: om de dekking annulering te garanderen, moet de polis binnen de 48 uur na reservatie worden opgemaakt. Indien u boekt binnen de week voor afreis dient dit de dag zelf te gebeuren.

375 €

vanaf prijs, per persoon
Tarief: One way €425, Retour €750

Vluchten heen: maandag 13 juni of dinsdag 14 juni 2022
Vluchten terug: dinsdag 14 juni of woensdag 15 juni 2022
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit.  Tijdens de vlucht serveren wij een snack en dranken.Inclusief

  • Vlucht met de Embraer ERJ-135 in corporate class
  • 20 kg check-in bagage
  • 1 persoonlijk item dat onder de zetel past
  • Alle dranken en een snack
  • Keuze uit een single of dubbel seating

Boek Nu