ASL Fly Executive

Cannes - MIPIM 2023

Schema

09u00 – Opening van de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven.

09u20 – Uiterlijk moment van aanmelding aan de terminal.

09u30 – Start boarding.

10u00 – Vertrek vlucht JNL1001 naar Cannes.

11u40 – Aankomst in Cannes.

08u00 – Opening van de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven.

08u20 – Uiterlijk moment van aanmelding aan de terminal.

08u30 – Start boarding.

09u00 – Vertrek vlucht GLM001 naar Cannes.

10u40 – Aankomst in Cannes.

17u50 – Opening check-in bij Sky Vallet Cannes

18u20 – Uiterlijk moment van aanmelding.

18u30 – Start boarding.

19u00 – Vertrek vlucht GLM002 naar Antwerpen luchthaven.

20u40 – Aankomst in Antwerpen. U wacht in de General Aviation Terminal op de bagage.

10u50 – Opening check-in bij Sky Vallet Cannes

11u20 – Uiterlijk moment van aanmelding.

11u30 – Start boarding.

12u00 – Vertrek vlucht JNL1006 naar Antwerpen luchthaven.

13u40 – Aankomst in Antwerpen. U wacht in de General Aviation Terminal op de bagage.

Praktische informatie

De MIPIM vluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Indien u met eigen wagen komt dan zet u best de medereizigers en bagage aan de terminal af vooraleer te parkeren.  Een vertegenwoordiger van ASL Fly Executive neemt de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers. De terminal opent 90 minuten voor vertrek. Wij vragen om uiterlijk 40 minuten voor vertrek van de vlucht aanwezig te zijn. In afwachting dat het tijd is om te boarden geniet u in de lounge van een drankje. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Om aan de General Aviation Terminal te raken, moet u de hoofdterminal passeren. Na 200 meter vindt u de terminal voor de privévluchten aan uw linkerzijde. Gebruik de gps-coördinaten van de E-Lounge om de google maps locatie te gebruiken.

U kan gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de general aviation terminal vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje.

Kostprijs per dag: 14 euro.

In Cannes maken wij gebruik van de diensten van Sky Vallet. In de lounge wordt water, frisdrank en koffie/thee geserveerd. GOOGLE MAPS

Iedere passagier heeft recht op 1 check-in koffer van maximum 23 kg + 1 persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. In bijlage vindt u een lijst met ‘dangerous goods’ die niet of enkel mits voorafgaande toestemming vervoerd mogen worden.

Belangrijk: lithium batterijen en powerbanks moeten verplicht in de handbagage worden vervoerd. Indien deze items in de check-in bagage worden gedetecteerd worden deze verwijderd met risico dat u ze kwijt bent.

Bij vertrek moet iedere passagier een geldige identiteitskaart of paspoort kunnen voorleggen dat geldig is voor de periode van de reis. Niet-EU burgers moeten bij hun ambassade checken welke documenten nodig zijn voor de reis. Kinderen moeten in het bezit zijn van een geldig kids-ID. Een verblijfskaart is GEEN geldig document om te reizen.

Om te garanderen dat iedereen samen zit, zorgt Fly Executive op voorhand voor uw plaatsreservatie. Omdat alle plaatsen identiek zijn, is er kwalitatief geen enkel onderscheid tussen de zetels. U kan op het ticket zien welke stoel werd toegekend. De tickets worden u via email toegestuurd.

De vliegtuigtickets worden 1 week voor de vlucht via email toegestuurd. Gelieve ons te contacteren indien er een fout in de naam zou zijn. Online check-in voor de vlucht is niet nodig.

Reizigers kunnen Frankrijk binnenkomen zonder in quarantaine te worden geplaatst indien zij alle volgende documenten overleggen:

 1. Europees digitaal traceerformulier voor passagiers (DPLF): alle reizigers moeten het invullen voordat zij Frankrijk binnenkomen.
 1. Bewijs van vaccinatie.
  Geldigheid:
 • 7 dagen na de tweede injectie voor dubbele injectievaccins (Pfizer, Moderna, AstraZeneca)
 • 28 dagen na injectie voor vaccins met één injectie (Johnson & Johnson)
 • 7 dagen na de injectie voor vaccins bij mensen die COVID-19 hebben gehad (slechts een enkele injectie).
  Geaccepteerde vaccins: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson.

  Of

  bewijs van herstel van COVID-19. Geldigheid: 180 dagen.

  Of een negatief resultaat voor een test vóór vertrek.
  Aanvaarde tests: moleculaire (PCR) test, geldig 72 uur, en snelle antigeentest, geldig 48 uur.

Reizigers kunnen een bewijs van vaccinatie, een bewijs van herstel van COVID-19 of het negatieve testresultaat overleggen met een van de volgende gegevens:

 • Een geldig „EU Digital COVID Certificate” (EUDCC), dat aan de bovengenoemde criteria voldoet
 • Documenten die gelijkwaardig zijn aan de EUDCC die aan dezelfde eisen voldoen (in het Engels of het Frans)
Voorwaarden
 • Naamswijziging: kosteloos.
 • Annulering: tickets zijn niet terugbetaalbaar ingeval van annulering*.

*Indien vluchten worden geannuleerd omwille van een in- of uitreisverbod opgelegd door de Franse en/of Belgische autoriteiten dan heeft u recht op een volledige terugbetaling van alle niet gebruikte tickets. 

Wij adviseren om samen met uw boeking ook een annuleringspolis af te sluiten. In dat geval kan u de kosten van een annulatie recupereren via de verzekeringsmaatschappij. Zo betaalt Touring de annuleringskosten terug in geval van een positive Covid-19 test waardoor u niet kan vertrekken. Hieronder vindt u alle polissen die wij kunnen aanbieden. De algemene voorwaarden worden op vraag aan u bezorgd.

Belangrijk: om de dekking annulering te garanderen, moet de polis binnen de 48 uur na reservatie worden opgemaakt. Indien u boekt binnen de week voor afreis dient dit de dag zelf te gebeuren.

850 €

vanaf prijs, per persoon
Tarief: €1350 retour / €850 one way
Vluchten met Embraer 135 op 14 maart 2023 heen en 17 maart 2023 retour.

Tarief: €2250 retour / €1500 one way
Vluchten met Citation Sovereign op 15 maart 2023 heen en 16 maart 2023 retour.
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit. Het aantal aangeboden plaatsen is beperkt tot 20. Tijdens de vlucht serveren wij een maaltijd en dranken.Inclusief

 • Vlucht met de Embraer ERJ-135 in corporate class op 14 en 17 maart
 • Vlucht met de Citation Sovereign OO-GLM in corporate class op 15 en 16 maart
 • 23 kg check-in bagage
 • 1 persoonlijk item dat onder de zetel past
 • Alle dranken en een maaltijd
 • Keuze uit een single of dubbel seating

Boek Nu