ASL Fly Executive

ASL Fly Executive is een merknaam van ASL Travel bvba.

ASL Fly Executive is het nieuwe vliegconcept van ASL Group, een belangrijke speler op de Europese markt van de zakenluchtvaart. De groep heeft ruim 40 vliegtuigen in de vloot verspreid over 9 vestigingen in België en Nederland. In de opstart fase worden vluchten naar Ibiza (zomer) en Innsbrück (winter) aangeboden.

De voorbije 15 jaar was er in de luchtvaart maar 1 duidelijke tendens zichtbaar: deze richting lowcost. Meer passagiers in hetzelfde vliegtuig, schrappen van service aan boord, betalend maken van check-in- en handbagage. Het zorgde mede hierdoor voor een grote stijging van passagiers en bijhorende drukte op de luchthavens.

Bij Fly Executive bieden wij u net het tegengestelde: een exclusieve vliegervaring in beperkt gezelschap gebaseerd op kwaliteit, efficiëntie en een top service. De verkoop gebeurt enkel online en onder licentie van ASL Travel, dochtermaatschappij van ASL Group. ASL Travel beschikt over alle licenties (6253), is lid van de Vereniging Vlaamse Reisbureaus (VVR) en via MS Amlin verzekerd tegen financieel onvermogen. Voor reisagentschappen is er een aparte login.