Partner : Villaverhuur Ibiza

Ibiza Estates verhuurd high end exclusieve villa’s op het eiland. In totaal hebben we zo’n 175 villa’s verspreid over het eiland in onze portefeuille, waarvan tien villa’s in eigen beheer, volledig door onze eigen stylisten ingericht. Stuk voor stuk villa’s waarbij het je als gast aan niets ontbreekt. Wij zitten echt aan de bovenkant van de markt. Dan moet je denken aan een prijsrange van 5.000 euro per week in het laagseizoen tot 150.000 euro per week in het hoogseizoen. U vindt onze huizen te huur op Ibiza oa in: Talamanca, Jesus, Roca Lisa en Formentera.

Een personal check in, een welkomstpakket, twee uur schoonmaak op doordeweekse dagen en een eindschoonmaak. Daarnaast hebben we een geweldige conciërge manager Upperclub Ibiza die alles kan regelen om je verblijf op het eiland zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan een dagje met een boot naar Formentera, een gevulde koelkast bij aankomst of een private chef die bij de villa een heerlijk BBQ verzorgt. Alles is mogelijk!

Met kantoren gevestigd in Nederland en Ibiza onderscheiden wij ons van de concurrentie, zowel aankoop klanten als verhuur klanten hebben altijd een vertrouwde plek in Ibiza en in Nederland waar ze met al hun vragen terecht kunnen.

https://rental.ibiza-estates.com/

Comments are closed.