Reizen in tijden van Covid-19

In deze tijden van Social Distancing bieden de Embraers (135/145) van Fly Executive u meer veiligheid en comfort door hun specifieke zetelindeling met een rij van singel zetels aan 1 zijde van het gangpad een rij met dubbel zetels aan de andere kant. Hierdoor zal u wellicht nooit langs een onbekende medereiziger zitten. Met andere woorden u zit ofwel alleen ofwel met een bekende langs u. Bovendien hebben de stoelen een ‘seat pitch’ van 92 cm of 12 cm meer in vergelijking met het normale aanbod. Dit zorgt naast extra zitcomfort ook voor een grotere afstand tot de volgende stoel.

U ontvangt tevens van ons een mondmasker voor aanvang van de vlucht. Alle vluchten worden uitgevoerd conform de op dat moment geldende norm.

Op 8 juni vervalt het Belgische verbod op niet essentiële reizen en kunnen vluchten terug heropgestart worden. De verwachting is dat het reisverbod voor Innsbruck nog voor einde mei wordt opgeheven zodat onze VIP-route tussen Antwerpen en Innsbruck vanaf winter 2021 probleemloos uitgevoerd kan worden.

Mochten wij door overheidsmaatregelen – uitreisverbod door de Belgische overheid of inreisverbod door de Oostenrijkse of lokale bevoegde overheid – uw vluchten toch niet mogen uitvoeren, garanderen wij de volledige terugbetaling van de tickets binnen de 10 werkdagen.

Comments are closed.