Reizen in tijden van Covid-19

In deze tijden van Social Distancing bieden de Embraers (135/145) van Fly Executive u meer veiligheid en comfort door hun specifieke zetelindeling met een rij van singel zetels aan 1 zijde van het gangpad een rij met dubbel zetels aan de andere kant. Hierdoor zal u wellicht nooit langs een -voor u- onbekende medereiziger zitten, met andere woorden u zit ofwel alleen ofwel met een bekende langs u. Bovendien hebben de stoelen een “Seat pitch” (afstand tot de volgende stoel) van 36 inch hetgeen zorgt voor een zeer comfortabele beenruimte en een grotere afstand tot de volgende stoel.

U ontvangt tevens van ons een mondmasker voor aanvang van de vlucht.

Op 8 juni vervalt het Belgische verbod op niet essentiële reizen en kunnen vluchten terug heropgestart worden. De verwachting is dat het reisverbod voor Ibiza nog voor einde mei wordt opgeheven zodat onze VIP-route tussen Brussel en Ibiza vanaf 11 juli probleemloos uitgevoerd kan worden.

Mochten wij dooroverheidsmaatregelen – uitreisverbod door de Belgische overheid of inreisverbod door de Spaanse of lokale bevoegde overheid – uw vluchten toch niet mogen uitvoeren, garanderen wij de volledige terugbetaling van de tickets binnen de 10 werkdagen.

Download de EASA guidelines inzake Covid-19. 

 

Comments are closed.