Vliegtickets Ibiza

Luxueuze privévluchten
Champagne aan boord
Europese topbestemmingen

Boek hier uw vliegtickets naar Ibiza

Boek uw vliegtickets van Brussel naar Ibiza bij ASL Fly Executive voor een geweldige start van een mooie vakantie. Onthaast vanaf het moment dat u de luchthaven betreedt en laat het vakantiegevoel al toe in plaats van de stress die vliegreizen maar al te vaak met zich meebrengen.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Dit krijgt u met vliegtickets voor een exclusieve vlucht van Brussel naar Ibiza

Ibiza is de parel van de Balearen. Dit prachtige eiland staat sinds oudsher bekend om haar bruisende nachtleven, maar heeft veel meer te bieden: rustige stranden, prachtige fietsroutes en Moorse villa’s waar het heerlijk onthaasten is. Boek uw vliegtickets vanuit Brussel naar dit wondermooie Ibiza en geniet van een all-invlucht die ongetwijfeld de toon zal zetten voor een deugddoend verblijf op deze topbestemming. Geniet van deze en meer voordelen als u vliegtickets naar Ibiza boekt:

  • Grotere stoelen met meer beenruimte;
  • Persoonlijke drankservice (aangepast aan uw vlucht) aan boord;
  • Vliegtickets geven toegang tot de Protocol Terminal in Brussel, die normaal gezien alleen gebruikt wordt door staatshoofden. Dit geeft uw reis naar Ibiza dus een nog exclusiever kantje.

Vluchten vinden elke woensdag en zaterdag plaats van eind juni tot eind augustus. Onze vliegtuigen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en daarnaast bieden we de optie om 1 klein huisdier mee te vervoeren. Meer info over onze vluchten en voorwaarden vindt u elders op onze website.

all in vlucht

Boek bij ons de vlucht van uw dromen

Luxe vliegtickets van Brussel naar Ibiza koopt u dus bij ASL Fly Executive. U kiest dan voor weelde en comfort. Boek nu uw luxevlucht en geniet van een zalige vakantie. Voor vragen of opmerkingen, contacteer ons via +32 11 29 50 05 of info@flyexecutive.be.