Vlieg in stijl met een exclusieve luchtvaartmaatschappij

ASL Fly Executive is als exclusieve luchtvaartmaatschappij uit Hasselt met vluchten vanuit Antwerpen het nieuwe vliegconcept van ASL Group. De voorbije 15 jaar was er in de luchtvaartsector maar één duidelijke tendens zichtbaar: deze richting low cost. Meer passagiers in hetzelfde vliegtuig, schrappen van service aan boord, betalend maken van check-in en handbagage. Dat zorgde voor een grote stijging van passagiers en bijhorende drukte op de luchthavens. ASL Fly Executive is een exclusieve vliegtuigmaatschappij die u het tegenovergestelde aanbiedt: een stijlvolle vliegervaring in beperkt gezelschap gebaseerd op kwaliteit, efficiëntie en een topservice. Vluchten boeken naar Antwerpen of Ibiza wordt een memorabele en exclusieve ervaring met onze vliegtuigmaatschappij.

De voordelen van vliegen met onze exclusieve luchtvaartmaatschappij

Bij ASL Fly Executive, uw exclusieve vliegtuigmaatschappij, voelt u zich een VIP van zodra u de luchthaven betreedt. Als u exclusieve vluchten naar Antwerpen, Ibiza of een andere locatie boekt, dan zorgen wij er graag voor dat u zich al meteen in vakantiestemming voelt:

 • Stap aan boord van een exclusieve privéjet van onze exclusieve vliegtuigmaatschappij;
 • Maximum 30 passagiers per vlucht;
 • Vliegen in corporate class: 92 centimeter beenruimte in plaats van de standaard 78 centimeter;
 • Een keuze tussen een single of dubbel zitje;
 • Bagage inclusief prijs;
 • Persoonlijke drankservice aan boord (aangepast aan uw vlucht);
 • Vertrek vanuit de exclusieve GAT in Antwerpen, waar u dankzij onze exclusieve luchtvaartmaatschappij ook all-access toegang tot heeft.

Als exclusieve vliegtuigmaatschappij zorgen we er daarnaast voor dat u volledig klimaatneutraal op uw bestemming aankomt, door onze steun aan het Project Cookstoves in Oeganda. Exclusieve vluchten vanuit Antwerpen naar Ibiza of een andere locatie boeken bij onze exclusieve luchtvaartmaatschappij uit Hasselt, kan dus met een gerust hart.

Onze exclusieve luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Antwerpen naar toplocaties

Zoals het een exclusieve vliegtuigmaatschappij betaamt, reist u bij ons naar enkele van de mooiste bestemmingen van Europa op een luxueuze manier:

 • Innsbruck: wintersportfanaten kunnen bij ons terecht vanaf midden januari tot eind maart;
 • Ibiza: De vluchten vanuit Antwerpen uitgaande van onze luchtvaartmaatschappij vinden iedere maandag en vrijdag plaats.
 • Cannes: begin september kunt u bij onze exclusieve vliegtuigmaatschappij terecht voor een reisje naar Cannes;
 • Bazel: eind september doet u met ons het mooie Bazel aan.

Indien u binnenkort met onze luchtvaartmaatschappij op exclusieve wijze van Antwerpen naar Ibiza vertrekt, dan helpen we u ook graag aan een goede huurauto.

Verken met ons het Europese luchtruim

Als exclusieve vliegtuigmaatschappij kunt u bij ons terecht wanneer u uw deugddoende vakantie een uitstekende start wenst te geven. Boek nu uw tickets bovenaan de pagina en geniet binnenkort van een VIP-vlucht vanuit Antwerpen of Brussel met alles erop en eraan, u aangeboden door onze exclusieve luchtvaartmaatschappij. Als u nog vragen heeft tijdens het boeken van uw exclusieve vluchten naar Brussel, Ibiza of een andere locatie, dan kunt u ons altijd contacteren.