ASL Fly Executive

Ibiza

Schema

08u45 – Opening van de General Aviation Terminal Antwerp Airport.

09u30 – Uiterlijke aanmelding.

09u35 – Start boarding.

10u00 – Vertrek vlucht JNL1000 naar Ibiza.

12u10 – Aankomst in Ibiza op de General Aviation Terminal. Indien u voorafgaand via Fly Executive een transfer of huurwagen heeft gereserveerd dan staan de leveranciers u in de aankomsthal van deze terminal op te wachten.

12u00 – Aanmelding bij Aviapartner Executive op de General Aviation Terminal van Ibiza luchthaven.

12u40 – Uiterlijke aanmelding.

13u00 – Start boarding.

13u30 – Vertrek vlucht JNL2000 naar Antwerp Airport.

15u40 – Aankomst in Antwerpen.

Praktische informatie

De vluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal van Antwerpen luchthaven. Aan de terminal geef je de bagage af en controleert een ASL Fly Executive medewerker de reisdocumenten. In de lounge wordt frisdrank, water en koffie/thee geserveerd in afwachting tot het tijd is om te boarden. Je moet je uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanmelden.

Je kan best gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje. Kostprijs per dag: 15 euro.

Iedere passagier heeft recht op 1 check-in koffer van maximum 25 kg + 1 persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Voor baby’s is de check-in bagage beperkt tot 10 kg. In bijlage vindt u een lijst met ‘dangerous goods’ die niet of enkel mits voorafgaande toestemming vervoerd mogen worden.

Belangrijk: lithium batterijen en powerbanks moeten verplicht in de handbagage worden vervoerd. Indien deze items in de check-in bagage worden gedetecteerd worden deze verwijderd met risico dat u ze kwijt bent.

Bij vertrek moet iedere passagier een geldige identiteitskaart of paspoort kunnen voorleggen dat geldig is voor de periode van de reis. Niet-EU burgers moeten bij hun ambassade checken welke documenten nodig zijn voor de reis. Kinderen moeten in het bezit zijn van een geldig kids-ID. Een verblijfskaart is GEEN geldig document om te reizen.

Kinderen van 5 t.e.m. 17 jaar mogen alleen reizen op voorwaarde dat ze over alle nodige documenten en toestemmingen beschikken. Voor kinderen tussen 5 en 11 jaar is een voorafgaande registratie & bevestiging nodig.

Om te garanderen dat iedereen samen zit, zorgt Fly Executive op voorhand voor uw plaatsreservatie. Omdat alle plaatsen identiek zijn, is er kwalitatief geen enkel onderscheid tussen de 30 zetels. U kan op het ticket zien welke stoel werd toegekend. De tickets worden u via email toegestuurd.

De vliegtuigtickets worden 1 week voor de vlucht via email toegestuurd. Gelieve ons te contacteren indien er een fout in de naam zou zijn. Online check-in voor de vlucht is niet mogelijk.

Per vlucht staan wij toe dat er 1 klein huisdier in de cabine wordt vervoerd. Deze dienst is gratis maar moet online worden bijgeboekt tijdens het boekingsproces. Het huisdier mag niet meer dan 8 kg wegen en moet in een speciale tas worden vervoerd.

Bij de operatie van alle vluchten wordt streng nagezien dat alle Covid-19 maatregelen worden nageleefd. Zo is het dragen van een mondmasker verplicht op alle luchthaven en tijdens de vlucht, uiteraard met uitzondering tijdens het eten en drinken. Op beide luchthavens zijn desinfecterende gels aanwezig.

Reizigers afkomstig uit een donkerrode, rode, oranje of grijze zone (momenteel heel België): als u 12 jaar of ouder bent, moet u in het bezit zijn van het EU Digitaal COVID-Certificaat of een ander certificaat dat een van de volgende bewijzen bevat:

 • ofwel een negatief testresultaat van een NAAT-test (PCR, TMA, LAMP, …) die ten vroegste 72 uur voor de aankomst in Spanje werd afgenomen, of antigeentest (géén zelftest) die ten vroegste 48 uur voor de aankomst in Spanje werd afgenomen,
 • ofwel een vaccinatiecertificaat. Hiermee kan men aantonen dat men minstens 14 dagen vóór de reis volledig (2 dosissen, of 1 voor Janssen) gevaccineerd is met een vaccin dat erkend wordt door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) of de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO),
 • ofwel een herstelcertificaat. Hiermee kan men aantonen dat men recent de ziekte overwonnen heeft. Dit moet een positief NAAT-testresultaat (PCR, TMA, LAMP, …) van minimaal 11 dagen vóór de afgifte van het EU Digitaal COVID-Certificaat bevatten en verliest zijn geldigheid 180 dagen na de staalafname.

Binnen de 48 uur voor terugkeer naar België moet u verplicht het Passagier Lokalisatie Formulier invullen. Passagiers die niet de Belgische nationaliteit hebben zijn zelf verantwoordelijk om mogelijke extra voorwaarden te vervullen vooraleer terug te vliegen naar België.

Deze sectie zal worden aangepast van zodra regels wijzigen.

In Ibiza wordt er gebruik gemaakt van de General Aviation Terminal. ASL Fly Executive wordt er vertegenwoordigd door Aviapartner Executive. Bij aankomst zal de bagage naar deze terminal gebracht worden. Indien u voorafgaand via ASL Fly Executive een huurwagen of transfer heeft gereserveerd dan ontmoet u de contactpersoon/chauffeur in deze terminal.

Bij terugreis meldt u zich in dezelfde terminal aan bij Aviapartner Executive. Zij verwerken jullie bagage en tonen u de weg naar de VIP lounge. Hier heeft u recht op water en 1 softdrink. De ASL Fly Executive steward(ess) zal u in de lounge ophalen wanneer het tijd is om te boarden.

Voorwaarden
 • Naamswijziging: kosteloos
 • Wijziging reisdata: alleen het vervroegen van de reisdatum is toegestaan. U betaalt het mogelijke tariefverschil.
 • Annulering: tickets zijn niet terugbetaalbaar ingeval van annulering*.

*Indien vluchten worden geannuleerd omwille van een in- of uitreisverbod opgelegd door de Spaanse en/of Belgische autoriteiten dan heeft u recht op een volledige terugbetaling van alle niet gebruikte tickets. Het rood kleuren van Ibiza als zone met daaraan gekoppelde verplichtingen als testen en quarantaine bij terugkeer zijn geen geldige reden om kosteloos te annuleren.

Wij adviseren om samen met uw boeking ook een annuleringspolis af te sluiten. In dat geval kan u de kosten van een annulatie recupereren via de verzekeringsmaatschappij. Zo betaalt Touring de annuleringskosten terug in geval van een positive Covid-19 test waardoor u niet kan vertrekken. Hieronder vindt u alle polissen die wij kunnen aanbieden. De algemene voorwaarden worden op vraag aan u bezorgd.

Belangrijk: om de dekking annulering te garanderen, moet de polis binnen de 48 uur na reservatie worden opgemaakt. Indien u boekt binnen de week voor afreis dient dit de dag zelf te gebeuren.

Boek uw transfer

Boek uw huurwagen

495 €

vanaf prijs, per persoon
Vluchten op zaterdag en woensdag van 29 juni t.e.m. 17 augustus 2022
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit. Tijdens de vlucht serveren wij een maaltijd en drankjes waaronder een glas Moët & Chandon.

Antwerpen – Ibiza   10.00-12.10  JNL1000

Ibiza – Antwerpen   13.30-15.40  JNL2000Inclusief

 • Vlucht met de Embraer ERJ-135 in corporate class
 • 25 kg check-in bagage
 • 1 persoonlijk item dat onder de zetel past
 • Alle dranken en een maaltijd
 • Moët & Chandon champagneservice
 • Keuze uit een single of dubbel seating


Speciale Diensten

 • Alleenreizende kinderen
 • Meereizend huisdier
 • Assistentie op de luchthaven
 • Rolstoel aan boord

Al deze diensten moeten voorafgaand worden aangevraagd en moeten door de maatschappij worden bevestigd. Het vervoer van een elektrische rolstoel is technisch niet mogelijk.


Boek Nu