ASL Fly Executive

Innsbruck

Schema

15u30 – Opening van de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven.

16u20 – Uiterlijk moment van aanmelding aan de terminal.

16u30 – Start boarding.

17u00 – Vertrek vlucht AGR1000 naar Innsbruck.

18u10 – Aankomst in Innsbruck. Indien u via Fly Executive een pakketreis of transfer heeft gereserveerd dan zal de ASL Fly Executive ski begeleider u ter plaatse verder assisteren.

18u00 – Aanmelding op Innsbruck luchthaven.

18u35 – Uiterlijk moment van aanmelding.

18u50 – Start boarding.

19u15 – Vertrek vlucht AGR2000 naar Antwerpen luchthaven.

20u25 – Aankomst in Antwerpen. U wacht in de General Aviation Terminal op de bagage.

Praktische informatie

De skivluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Indien u met eigen wagen komt dan zet u best de medereizigers en bagage aan de terminal af vooraleer te parkeren.  Een vertegenwoordiger van ASL Fly Executive neemt de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers. De terminal opent 90 minuten voor vertrek. Wij vragen om uiterlijk 40 minuten voor vertrek van de vlucht aanwezig te zijn. In afwachting dat het tijd is om te boarden geniet u in de lounge van een drankje. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

U kan gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de General Aviation Terminal vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje.

Kostprijs per dag: 15 euro.

Iedere passagier heeft recht op 1 check-in koffer van maximum 23 kg + 1 persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Eigen skischoenen & ski’s kunnen gratis worden meegenomen. Er is een maximum van 1 skiset per persoon. Voor baby’s is de check-in bagage beperkt tot 10 kg. In bijlage vindt u een lijst met ‘dangerous goods’ die niet of enkel mits voorafgaande toestemming vervoerd mogen worden.

Belangrijk: lithium batterijen en powerbanks moeten verplicht in de handbagage worden vervoerd. Indien deze items in de check-in bagage worden gedetecteerd worden deze verwijderd met risico dat u ze kwijt bent.

Bij vertrek moet iedere passagier een geldige identiteitskaart of paspoort kunnen voorleggen dat geldig is voor de periode van de reis. Niet-EU burgers moeten bij hun ambassade checken welke documenten nodig zijn voor de reis. Kinderen moeten in het bezit zijn van een geldig kids-ID. Een verblijfskaart is GEEN geldig document om te reizen.

ASL Fly Executive zorgt voor de seating. Zo kunnen wij steeds garanderen dat iedereen een single stoel heeft of langs een bekende zit.

Er is geen online check-in mogelijk.

Reizigers met het „EU Digital COVID Certificate” (EUDCC) worden toegelaten indien hun EUDCC een van de volgende elementen bevat:

 • Bewijs van volledige vaccinatie, geldig gedurende 270 dagen na voltooiing van de primaire vaccinatiereeks. Door het Europees Geneesmiddelenbureau en de Wereldgezondheidsorganisatie goedgekeurde vaccins worden aanvaard. Een derde dosis („booster shot”), die ten minste 90 dagen na de tweede dosis wordt toegediend, is 270 dagen geldig. Herstel na de tweede dosis is gelijk aan een derde dosis.

Of

 • Certificaat van herstel, geldig gedurende 180 dagen na een positief PCR-testresultaat.

Of

 • Een negatief testresultaat, hetzij moleculair (PCR, geldig 72 uur) hetzij snelle antigeentest (24 uur geldig).

Reizigers die geen certificaat van vaccinatie, herstel of testresultaat hebben, moeten het formulier „pretravel clearance” invullen, gedurende tien dagen zelfisoleren, een PCR-test of een antigeentest ondergaan en zelfisoleren totdat zij een negatief testresultaat hebben ontvangen.

Voorwaarden
 • Naamswijziging: kosteloos
 • Wijziging reisdata: alleen het vervroegen van de reisdatum is toegestaan. U betaalt het mogelijke tariefverschil.
 • Annulering: tickets zijn niet terugbetaalbaar ingeval van annulering*.

*Indien vluchten worden geannuleerd omwille van een in- of uitreisverbod opgelegd door de Oostenrijkse en/of Belgische autoriteiten dan heeft u recht op een volledige terugbetaling van alle niet gebruikte tickets. Het rood kleuren van Oostenrijk of de deelregio waar u verblijft met daaraan gekoppelde verplichtingen als testen en quarantaine bij terugkeer zijn geen geldige reden om kosteloss te annuleren.

Wij adviseren om samen met uw boeking ook een annuleringspolis af te sluiten. In dat geval kan u de kosten van een annulatie recupereren via de verzekeringsmaatschappij. Zo betaalt Touring de annuleringskosten terug in geval van een positive Covid-19 test waardoor u niet kan vertrekken. Hieronder vindt u alle polissen die wij kunnen aanbieden. De algemene voorwaarden worden op vraag aan u bezorgd.

Belangrijk: om de dekking annulering te garanderen, moet de polis binnen de 48 uur na reservatie worden opgemaakt. Indien u boekt binnen de week voor afreis dient dit de dag zelf te gebeuren.

255 €

vanaf prijs, per persoon
Vluchten op zaterdag en woensdag van 14 januari 2022 t.e.m. 25 maart 2023
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit. Tijdens de vlucht serveren wij een snack en drankjes waaronder een glas Moët & Chandon.

Antwerpen – Innsbruck   17u00-18u10   AGR 1000

Innsbruck – Antwerpen   19u15-20u25   AGR 2000Inclusief

 • Vlucht met de Embraer ERJ-135 in corporate class
 • 23 kg check-in bagage
 • Vervoer van eigen skimateriaal (max 1 set per persoon)
 • 1 persoonlijk item dat onder de zetel past
 • Alle dranken en een snack
 • Glas Moët & Chandon champagne
 • Keuze uit een single of dubbel seating

Boek Nu