Vlucht boeken Brussel

Luxueuze privévluchten
Champagne aan boord
Europese topbestemmingen

Een luxe vlucht boeken vanuit Brussel

Een luxueuze vlucht met alles erop en eraan zoeken, vinden én boeken met vertrek in Brussel, daarvoor zit u goed bij ASL Fly Executive. Krijg een voorkeursbehandeling op de luchthaven en stap vervolgens aan boord van een heuse luxejet om uw welverdiende vakantie in stijl te beginnen.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Een luxe vlucht boeken van Brussel kan gemakkelijk bij ons

ASL Fly Executive is de luxeformule van ASL Group, waar wij inzetten op comfort, stijl en een persoonlijke beleving. Mensen die een vlucht zoeken vanuit Brussel naar Europese topbestemmingen, zoals Ibiza, maar weinig zin hebben om in een low cost carrier vervoerd te worden, boeken daarom beter een ticket bij ons. Dit kunt u verwachten:

  • Maximum 30 passagiers tegelijk aan boord;
  • Keuze uit enkele of dubbele zitjes waarbij u ofwel alleen zit, ofwel naast uw reisgezel;
  • Maar liefst 92 centimeter beenruimte per zitje garandeert een comfortabele reis;
  • Een exclusieve Moët & Chandon-Persoonlijke Drankservice aan boord, aangepast aan uw vlucht;
  • Bij ons in eersteklas vliegen betekent ook op de luchthaven in de watten gelegd worden: u vertrekt vanaf de Protocol Terminal, die normaal gesproken is voorbehouden voor regeringsleiders en staatshoofden.

Naast het zoeken en boeken van uw exclusieve vlucht vanuit Brussel, kunt u via ASL Fly Executive ook makkelijk een auto huren om de bestemming te verkennen.

all in vlucht

Beleef een onvergetelijke ervaring bij ons aan boord

Bij ons een vlucht zoeken vanuit Brussel is erg simpel: tussen eind juni en eind augustus stijgt ons privévliegtuig elke woensdag en zaterdag op naar Ibiza. Bent u straks één van onze gasten? Voor vragen en opmerkingen, bel ons op +32 11 29 50 05 of mail naar info@flyexecutive.be.