Antwerpen Ibiza

Luxueuze privévluchten
Persoonlijke drankservice
Europese topbestemmingen

Van Antwerpen naar Ibiza vliegen

Op een luxueuze manier van Antwerpen naar Ibiza vliegen, kan met onze luchtvaartmaatschappij uit Hasselt. ASL Fly Executive is de luxe formule van de ASL Group. Vanaf juni tot en met eind augustus biedt ASL Fly Executive vluchten aan vanuit Deurne naar Ibiza. Onze luchtvaartmaatschappij uit Hasselt vliegt bovendien niet alleen naar Ibiza, maar ook naar winterbestemmingen als Innsbruck. Vliegen naar Ibiza met ASL Fly Executive, is kiezen voor kwaliteit en comfort, en dat vanaf de aankomst op de luchthaven. Ontdek hieronder meer over wat u kunt verwachten van onze vluchten vanuit Deurne, Antwerpen naar Ibiza of elders.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Vliegen van Antwerpen naar Ibiza met onze luxueuze luchtvaartmaatschappij

Door te kiezen om te vliegen van Deurne niet ver van Antwerpen naar Ibiza met onze luchtvaartmaatschappij, vermijdt u de drukte op de luchthaven en in het vliegtuig. Met vliegtickets van Antwerpen naar Ibiza en terug geniet u namelijk van een uitstekende service zowel tijdens het wachten in de lounge als tijdens de vlucht zelf. In onze luxueuze privéjet kunnen maximaal 29 andere medepassagiers aan boord. Reist u alleen? Dan zorgen wij voor een enkel zitje, zodat u niet naast onbekenden hoeft te zitten. Heeft u reisgezelschap? Kies dan voor een dubbel zitje. Tussen de zitjes heeft u 92 centimeter beenruimte. Dat is 14 centimeter meer dan in de doorsnee vliegtuigen. Tijdens onze vluchten van Deurne in Antwerpen naar Ibiza, kunt u ook rekenen op een persoonlijke drankenservice, volledig aangepast aan uw vlucht. Bij onze luchtvaartmaatschappij kunt u naast vliegtickets van Deurne, Antwerpen naar Ibiza, ook vluchten naar Innsbruck boeken. In september vliegen wij ook naar Cannes en Bazel. Allemaal Europese toplocaties die zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Uw vliegtickets naar uw favoriete locatie boeken, zoals bijvoorbeeld van Antwerpen naar Ibiza, kan bovendien eenvoudig via onze website.

all in vlucht

Scoor uw vliegtickets van Antwerpen naar Ibiza en terug vandaag nog

Met onze luchtvaartmaatschappij uit Hasselt vliegen naar Ibiza of elders vanuit Deurne, Antwerpen, is automatisch kiezen voor rust, comfort en luxe. Boek vandaag nog uw vliegtickets naar de gewenste vakantiebestemming, zoals van Antwerpen naar Ibiza en terug, of neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@flyexecutive.be en via het nummer +32 11 29 50 05. Het team van medewerkers van onze luchtvaartmaatschappij helpt u met alle plezier verder, zodat u vlot en klassevol van Deurne, Antwerpen naar Ibiza kunt vliegen. Wij wensen u alvast een aangename reis!