Vlucht Antwerpen Innsbruck

Luxueuze privévluchten
Persoonlijke drankservice
Europese topbestemmingen

Een luxueuze vlucht van Antwerpen naar Innsbruck

Een luxueuze vlucht boeken die u vanuit Deurne, Antwerpen rechtstreeks naar het mooie Innsbruck brengt; bij ASL Fly Executive uit Hasselt is het mogelijk. Reis met ons en geniet tijdens uw vluchten van en naar Innsbruck van een exclusieve voorkeursbehandeling die wereldleiders en muziekiconen niet vreemd zijn. Vermijd de chaos en drukte van low cost carriers, en vertrek op wintersportvakantie met een van onze royale vluchten naar Innsbruck.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

In stijl reizen door bij onze luchtvaartmaatschappij een vlucht te boeken van Antwerpen naar Innsbruck

Innsbruck geldt als een waar wintersportparadijs. Geen wonder dat de Olympische Winterspelen tot nog toe maar liefst twee keer plaatsvonden in dit stadje. Gelegen tussen verschillende hoge bergen, haalt de liefhebber van skiën, snowboarden, schaatsen, schansspringen en/of langlaufen hier zijn hart op. Onze luxueuze vluchten vanuit Deurne, Antwerpen naar Innsbruck, stijgen op vanaf eind januari tot en met eind maart en stellen u in staat uw reis te beginnen als een echte vip. Een vlucht boeken van Deurne, Antwerpen naar Innsbruck om te skiën, leverde nooit eerder zo veel voordelen op:

  • Plaats voor maximum 30 passagiers, wat een rustige vlucht garandeert;
  • Keuze uit enkele of dubbele zitjes waarbij u sowieso ofwel alleen zit, ofwel naast uw reispartner;
  • Extra veel beenruimte in vergelijking met lijnvluchten;
  • Een Persoonlijke Drankservice aan boord aangepast aan uw vlucht;
  • Prijs inclusief bagage.

Een vlucht boeken met ASL Fly Executive van Deurne, Antwerpen naar Innsbruck om te skiën, betekent bovendien dat u in een volledig klimaatneutraal toestel het luchtruim betreedt. Middels al onze vluchten (ook die naar Innsbruck) dragen wij, en dus ook u, bij aan het duurzame Project Cookstove in Oeganda.

Meer over vliegen met onze luchtvaartmaatschappij naar de mooie skigebieden in Innsbruck

Innsbruck telt verschillende skigebieden waar u zich volledig kunt uitleven. Denk maar aan Innsbrucker Nordkette, Axamer Lizum, Patscherkofel, Muttereralm, en meer. Een vlucht boeken bij onze luchtvaartmaatschappij houdt in dat u veilig en in stjil van Deurne, Antwerpen naar de skigebieden in Innsbruck vliegt.

all in vlucht

Ontdek Europa in volle luxe

ASL Fly Executive organiseert niet alleen vluchten van Deurne naar Innsbruck. Met ons vliegt u naar tal van topbestemmingen doorheen Europa:

  • Leef niet alleen als een god in Frankrijk, maar ook op weg daarnaartoe in onze luxejets richting Cannes.
  • Geniet op Ibiza van de rust van het binnenland of ga uit de bol in de cafés aan de kusten.
  • Combineer in Bazel wintersport met cultuur: kunstmusea, klassieke concerten en meer.

Een vlucht boeken van Deurne, Antwerpen naar Innsbruck en terug om te skiën, is dus lang niet uw enige optie.

Boek bij ons een onvergetelijke ervaring

Vluchten van Deurne naar Innsbruck voor een deugddoende luxevakantie, daarvoor moet u bij ons zijn. Een vlucht boeken bij ons vanuit Deurne, Antwerpen is zo gebeurd! Voor meer info over skiën in Innsbruck en een vlucht boeken van Deurne, Antwerpen naar Innsbruck, kunt u ons bellen op het nummer +32 11 29 50 05 of een e-mail sturen naar info@flyexecutive.be. De medewerkers van onze luchtvaartmaatschappij helpen u graag verder om het boeken van uw vluchten van en naar Innsbruck vlot te laten verlopen.