Eersteklas vliegen Ibiza

Luxueuze privévluchten
Persoonlijke drankservice
Europese topbestemmingen

Eersteklas vliegen naar Ibiza

Heeft u altijd al eens eersteklas willen vliegen in een luxejet vanuit Brussel of Antwerpen, liefst naar een topbestemming als Ibiza? Dan zit u bij ASL Fly Executive uit Hasselt helemaal goed. Met onze organisatie kunt u namelijk eersteklas vliegen vanuit Brussel en Antwerpen naar topbestemmingen als Cannes, Bazel, Innsbruck, Ibiza, enzovoort.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Eersteklas vliegen van Brussel of Antwerpen naar Ibiza of elders zoals een president of topdiplomaat

In het zomerseizoen van eind juni tot en met eind augustus kunt u bij ons iedere woensdag en zaterdag eersteklas vliegen vanuit Antwerpen naar Ibiza. Dit met niet zomaar een vliegtuig, maar met een Embraer ERJ-135. Dat luxe privévliegtuig beschikt over ruime stoelen waarbij maar liefst 92 centimeter beenruimte voorzien wordt tussen de zitjes. Het feit dat slechts 30 passagiers tegelijkertijd aan boord kunnen, garandeert een rustige vlucht waar het personeel genoeg aandacht aan u kan besteden. Dat komt goed uit, want u krijgt onder meer een exclusieve persoonlijke drankservice aan boord, aangepast aan uw vlucht. Eersteklas vliegen met ASL Fly Executive van Antwerpen naar Ibiza of van Brussel naar een andere Europese toplocatie wordt er een om nooit te vergeten.

Meer over de pakketreizen naar Ibiza

Met onze organisatie kunt u eersteklas vliegen vanuit Antwerpen naar Ibiza of vanuit Brussel naar andere unieke locaties. Als u naar Ibiza reist, dan kunt kiezen voor een pakketreis. Zo’n 4-,5- of 8-daagse vakantie, is er eentje met alles erop en eraan. Zo mag u 25kg check-in bagage meenemen en één persoonlijk item dat onder de zetel past. Verder geniet u aan boord van een heerlijke maaltijd en een fris drankje. Op Ibiza zelf verblijft u in het viersterrenhotel: Amare Beach Hotel. Enkel personen vanaf 16 jaar mogen er verblijven. De drie zwembaden, twee restaurants, rooftopbar en de Amare Lounge, zorgen ervoor dat er voldoende opties zijn om te ontdekken tijdens uw verblijf.

all in vlucht

Geniet van een perfect begin van uw vakantie door eersteklas te vliegen met onze organisatie

In eersteklas vliegen van Antwerpen naar Ibiza met ASL Fly Executive is niet alleen een geweldige manier om aan uw vakantie te beginnen, maar ook nog eens volledig CO2-neutraal. Boek nu bij ons uw droomvlucht. Heeft u vragen over in eersteklas vliegen van Brussel of Antwerpen naar een toplocatie, zoals Ibiza? Bel ons gerust op het nummer +32 11 29 50 05 of stuur een e-mail naar info@flyexecutive.be.