Eersteklas vliegen Ibiza

Luxueuze privévluchten
Champagne aan boord
Europese topbestemmingen

Eersteklas vliegen naar Ibiza

Heeft u altijd al eens eersteklas willen vliegen in een luxejet, liefst naar een topbestemming als Ibiza? Dan zit u ASL Fly Executive helemaal goed. Wij bieden vanuit de luchthavens van Brussel en Antwerpen eersteklas vluchten aan die u in staat stellen naar topbestemmingen als Cannes, Innsbruck, Bazel en uiteraard Ibiza te vliegen in volle luxe.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Als een president of topdiplomaat eersteklas vliegen naar Ibiza

In het zomerseizoen van eind juni tot en met eind augustus kunt u bij ons iedere woensdag en zaterdag eersteklas naar Ibiza vliegen. Dit met niet zomaar een vliegtuig, maar met een Embraer ERJ-135. Dit luxe privévliegtuig beschikt over ruime stoelen waarbij maar liefst 92 centimeter beenruimte voorzien wordt tussen de zitjes. Het feit dat tot slechts 30 passagiers tegelijkertijd aan boord kunnen, garandeert een rustige vlucht waarin het personeel genoeg aandacht aan u kan besteden. Dat komt goed uit, want u krijgt onder meer een exclusieve Persoonlijke Drankservice aan boord (aangepast aan uw vlucht). Zo wordt deze vlucht van Brussel naar Ibiza er een om nooit te vergeten.

all in vlucht

Geniet van een perfect begin van een perfecte vakantie

In eersteklas vliegen van Brussel naar Ibiza met ASL Fly Executive is niet alleen een hemelse manier om aan uw vakantie te beginnen, maar ook nog eens volledig CO2-neutraal. Boek nu bij ons uw droomvlucht. Heeft u vragen? Bel ons gerust op het nummer +32 11 29 50 05 of stuur een e-mail naar info@flyexecutive.be.