Luxe vliegtickets Brussel

Luxueuze privévluchten
Champagne aan boord
Europese topbestemmingen

Luxe vliegtickets vanuit Brussel

Als u uw vakantie graag in volle luxe begint, boek uw vliegtickets dan zeker bij ASL Fly Executive vanuit de luchthaven van Brussel. Deze exclusieve reisformule van ASL Group stelt u in staat naar prachtige Europese topbestemmingen, zoals Ibiza, te reizen in een heuse luxejet. Zowel op de luchthaven als aan boord wordt u omringd met de beste zorgen. Uw vakantie kan niet beter beginnen dan met ASL Fly Executive.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Boek uw luxe vliegtickets en laat u verwennen in Brussel en in de lucht

Luxe vliegtickets boekt u bij ASL Fly Executive. Zo krijgt u het welbekende vakantiegevoel al vanaf het moment dat u de luchthaven van Brussel betreedt. Om te beginnen komt u de luchthaven van Zaventem binnen via de Protocol Terminal, een exclusieve terminal die normaal gesproken alleen gebruikt wordt voor staatshoofden en wereldleiders. Een medewerker wacht u binnen op en neemt hier uw bagage in ontvangst. Daarna wacht u in de luxueuze lounge tot het boarden onder het genot van een hapje of drankje. Dan vliegt u businessclass in een van onze luxejets en geniet u van de volgende diensten:

  • Ruime enkele of dubbele zitjes met extra beenruimte;
  • Een Persoonlijke Drankservice aan boord aangepast aan uw vlucht;
  • Met een capaciteit voor maximaal 30 passagiers is een rustige vlucht gegarandeerd.

Met onze luxe vliegtickets vliegt u van Brussel naar de Balearen tussen eind juni en eind augustus.

all in vlucht

Boek deze exclusieve tickets nu bij ons

Best wacht u niet te lang bij het boeken van deze luxe vliegtickets, aangezien slechts 30 mensen tegelijk kunnen boarden in Brussel. Een geweldig begin van uw vakantie ligt in het verschiet! Voor vragen of opmerkingen, bel ons gerust op +32 11 29 50 05, of stuur een e-mail naar info@flyexecutive.be.