Luxevluchten

Luxueuze privévluchten
Champagne aan boord
Europese topbestemmingen

Luxevluchten doorheen heel Europa

Reizen met ASL Fly Executive, dat is de stress van het reizen vervangen door een vervroegd vakantiegevoel middels luxevluchten met alles erop en eraan. Wilt u uw luxevlucht bij ons boeken? Dan komt u helemaal ontstrest aan op uw bestemming.

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Een stijlvol begin van uw vakantie dankzij onze luxevluchten

Komt u bij ons een luxevlucht boeken? Dan verkent u Europa op een manier die staatshoofden en wereldleiders gewend zijn. In onze luxejets is slechts plaats voor maximum 30 passagiers, waardoor u heerlijk op uw gemak zit op extra grote zetels, met genoeg plaats voor uw benen. Een luxueuze Persoonlijke Drankservice (aangepast aan uw vlucht) aan boord maakt het helemaal af. Zo reist u in onze luxevluchten als een koning te rijk naar verschillende Europese toppers:

  • Cannes: voor een deugddoende strandvakantie aan de Franse Rivièra.
  • Ibiza: op deze parel van de Balearen geniet u zowel van de rust van het binnenland als de tomeloze energie van de kusten.
  • Bazel: de culturele hoofdstad van Zwitserland met tal van wintersportmogelijkheden.
  • Innsbruck: dé wintersportstad van Oostenrijk te midden van de besneeuwde bergen.

Kiest u ervoor uw luxevlucht te boeken bij ASL Fly Executive, dan kiest u ook voor klimaatneutraal vliegen.

all in vlucht

Laat u verwennen op onze luxevluchten

Zeg vaarwel tegen reizen in een overvol vliegtuig vol lawaai en met amper genoeg plaats om je kleine teen te strekken en gun het uzelf om bij ons een ware luxevlucht te boeken. Bestel nu uw tickets en begin uw volgende vakantie in alle luxe. Voor extra informatie, bel ons gerust op +32 11 29 50 05 of stuur een e-mail naar info@flyexecutive.be.