Privévluchten

Luxueuze privévluchten
Champagne aan boord
Europese topbestemmingen

Luxe privévluchten vanuit Brussel en Antwerpen

Met ASL Fly Executive in privévluchten vanuit Brussel en Antwerpen reizen doorheen heel Europa, klinkt u dat als muziek in de oren? Bij ons zit u goed wanneer u liever in alle rust op reis vertrekt, zonder de stress die normaal gesproken voorafgaat aan reizen met het vliegtuig. In een privévliegtuig van ASL Fly Executive uit Hasselt geniet u optimaal van rust en ruimte en kan de vakantie al beginnen nog voor u op uw bestemming arriveert. Een privéjet boeken bij ASL Fly Executive biedt u een onvergetelijk begin van uw vakantie!

Wilt u uw volgende vlucht doorbrengen in stijl en klasse?

Boek uw all-inclusive vlucht

Boek nu een van onze privévluchten vanuit Brussel of Antwerpen

Maak u op voor een exclusieve reiservaring om nooit meer te vergeten in een privévliegtuig van onze luxueuze luchtvaartmaatschappij. Bij ons een privéjet boeken geeft u toegang tot:

  • Een gevoel van ruimte: met plaats voor slechts 30 passagiers beleeft u onze privévluchten vanuit Brussel of Antwerpen sowieso op uw gemak alleen, of naast een bekende.
  • Een comfortabele reiservaring: kies voor een enkel of dubbel zitje met bijna een meter beenruimte per zitje, en geniet in alle comfort van uw vlucht.
  • Laat u omringen door de beste zorgen: wij voorzien een heerlijk maal en staan voor u klaar met een all-in persoonlijke drankservice aangepast aan uw vlucht aan boord van ons privévliegtuig.
  • Iedereen welkom: onze toestellen zijn gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Onze privévluchten vanuit Brussel en Antwerpen zijn voor iedereen!

Door een privéjet te boeken bij ons, reist u bovendien volledig klimaatneutraal. Dit dankzij onze (en dus ook uw) steun aan Project Cookstove in Oeganda, dat de lokale productie, distributie en verkoop van efficiënte cookstoves in dit land steunt.

all in vlucht

Europa op een unieke manier ontdekken door een privéjet te boeken

Onze privévluchten brengen u vanuit Brussel en Antwerpen naar tal van Europese topbestemmingen:

  • Ibiza: een privéjet boeken kan van eind juni tot en met eind augustus;
  • Cannes: een deugddoende strandvakantie aan de Azurenkust
  • Innsbruck: ons privévliegtuig stijgt op van eind januari tot en met eind maart;
  • Bazel: waar prachtige natuur en culturele hoogstandjes elkaar ontmoeten.

Verken het luchtruim in een privévliegtuig

Wilt u op vakantie vertrekken in alle pracht en praal? Laat het dan niet na een privéjet te boeken bij ASL Fly Executive. Wenst u meer info over onze privévluchten vanuit Brussel en Antwerpen, bel ons gerust op het nummer +32 11 29 50 05, of stuur een e-mail naar info@flyexecutive.be. Wij zien u binnenkort graag aan boord stappen van een privévliegtuig van ASL Fly Executive!